Kurs online falas

Në këtë kurs gjashtëjavor, aplikantët do të mësojnë se si të dizajnojnë me sukses hulumtimin e tyre dhe të kuptojnë parimet themelore të hulumtimit pasuniversitar nga një perspektivë inxhinierike. Ky kurs do të fillojë më 5 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 2-3 orë/javë
Tema: Inxhinieri
Institucioni: Wits University dhe Edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 5 korrik 2017

Kërkesat e aplikimit:

Kursi synon kërkimet inxhinierike pasuniversitare në nivelin master dhe doktoraturë. Megjithatë, përmbajtja është e aksesueshme pa ndonjë njohuri apo kërkesë paraprake.

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të aplikojë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe të shkruajë aty adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment