Kurs online falas

Gjatë kursit gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë rreth vetive optike të materialeve, duke përfshirë atë se si dizajnohen LEDs, lazerat dhe pajisjet qelizore diellore. Ky kurs do të fillojë më 5 korrik 2017.

Kohëzgjatja: 6 javë
Itensiteti: 8-12 orë/javë
Tema: Inxhinieri
Institucioni: Massachusetts Institute of Technology dhe edx
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Falas
Sesioni: Kursi fillon më 5 korrik 2017

Kërkesat e aplikimit:

Njohuri në fizikë dhe kimi në nivelin universitar të vitit të parë
Njohja me strukturën e materialeve dhe lidhjen
Një sfond në fizikën e  ngurtë është i dobishëm, por nuk është absolutisht thelbësor
15.1x Materiale dhe Pajisje Elektronike

Si të bashkoheni me këtë kurs:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të nënshkruajë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani në adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment