Kurs online falas

Në këtë kurs, aplikantët do të mësojnë se si ndryshimet klimatike, teknologjia dhe rregullimi po ndryshojnë dizajnin modern të ndërtesave dhe praktikën profesionale në ndërtim. Kursi do të fillojë më 5 qershor 2017.

Kohëzgjatja: 3 javë
Itensiteti: 4 orë në javë
Tema: Dizajni modern i ndërtesës
Institucioni: Universiteti i Bath dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: falas
Certifikata të disponueshme: Po
Sesioni: Kursi fillon më 5 qershor 2017

Si të bëheni pjesë e kursit:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Regjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje të hyjë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje të hyjnë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To të kursit në faqen kurset e mia.
Aplikantët mund të blejnë, për të treguar se ata kanë përfunduar një kurs FutureLearn.

Për të aplikuar klikoni këtu

Leave a Comment