Kurs online falas

Universiteti i Adelaide po ofron kurs falas online në Programim për të Dhënat Shkencore.

Në këtë kurs 10 javor, aplikantët do të mësojnë se si të zbatojnë konceptet themelore të programimit teknikat e analizave të të dhënave për të zgjidhur problemet e të dhënave të shkencës në botën reale . Kursi do të fillojë më 15 maj, 2017.

Kohëzgjatja: 10 javë
Itensiteti: 8-10 orë PW
Dega: Shkenca Kompjuterike
Institucioni: Universiteti i Adelaide dhe EDX
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Pa pagesë
Seanca: Kursi fillon më 15 maj 2017

Kriteret e aplikimit:

Nuk ka asnjë kriter aplikimi

Si të bëheni pjesë e këtij kursi

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari hyrje
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi të nënshkruani për një kurs dhe të aktivizoni llogarinë e tuaj, klikoni mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX. Kështu ata do të kenë qasje në secilin nga kurset e tyre aktive.

Për të aplikuar dhe për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment