Kurs online falas

Universiteti Kiotos po ofron kurs falas online në Kimisë e jetës. Qëllimi i kësaj lënde është që të zhvillojë aftësitë për gjenerimin e ideve të reja midis kimisë dhe biologjisë duke analizuar studimet kërkimore.

Në këtë kurs pesëmbëdhjetë javor aplikantët do të mësojnë se si  të gjenerojnë ide midis kimisë dhe biologjisë. Kursi do të fillojë më 1 prill, 2017.

Gjatësia: 15 javë
Itensiteti: 3 orë në javë
Lënda: Biologji & Shkenca e Jetës
Institucioni: Universiteti Kyoto dhe EDX
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Pa pagesë
Seanca: Kursi fillon më 1 prill, 2017

Kriteret e aplikimit:

Nuk ka asnjë kriter aplikimi. Njohuritë bazë në shkencën bazë të shkollës së mesme janë të rekomanduara.

Si të bëheni pjesë e kursit:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari hyrje
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi të nënshkruani për një kurs dhe të aktivizoni llogarinë tuaj, klikoni mbi butonin Kyçuni në orghomepage dhe shkruani adresën e postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për të aplikuar klikoni këtu

Leave a Comment