Kurs online falas

Në këtë kurs tetë javor, aplikantët do të mësojnë se si të përdorin një qasje të bazuar në rezultate për të hartuar dhe menaxhuar programe të sektorit publik që të japin përfitime të prekshme dhe të optimizojnë përdorimin e burimeve. Kjo Kursi fillon më 12 prill, 2017.

Kohëzgjatja: 8 javë
Itensiteti: 3 orë/javë
Tema: Biznesi dhe Menaxhim
Institucioni: Universiteti Wits dhe EDX
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Pa pagesë
Seanca: Kursi fillon më 12 prill, 2017

Kriteret e aplikimit:

Njohuri bazike ne menaxhim projekti.

Si të bëheni pjesë e kursit:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari Edx hyrje
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi aplikanti të nënshkruajë për një kurs dhe të aktivizojë llogarinë e tij, duhet të klikojë mbi butonin Kyçuni në faqen edx.org dhe shkruani në adresën e tyre të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Leave a Comment