Kurs online falas

Ky kurs ofron një hyrje në qasjet dhe metodat e përdorura për të vlerësuar dhe për të përmirësuar mësimdhënien tuaj, dhe të mësuarit e nxënësve tuaj. Kursi do të fillojë më 17 prill, 2017.

Kohëzgjatja: 5 javë
Itensiteti: 3 orë / javë
Subjekti: Rritja e Mësimit dhe Mësimdhënia
Institucioni: UNSW Australia dhe FutureLearn
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Pa pagesë
Certifikata në dispozicion: Po
Seanca: Kursi fillon më 17 prill, 2017

Kërkesat e aplikimit:

Ky kurs është i përshtatshëm për mësuesit, projektuesit arsimor që mbështesin ato të mësimdhënies dhe të nxënit në arsimin e lartë.

Si të bëheni pjesë e kursit:

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Regjistrohu Në FutureLearn
Zgjidh një kurs dhe anëtarësohu
Pasi kursi ka filluar, aplikanti do të jetë në gjendje të hyjë në materialin e kursit
Pas datës së fillimit, studentët do të jenë në gjendje të hyjnë në kurs duke ndjekur lidhjen Go To të kursit në faqen kurset e mia.
Aplikantët mund të blejnë, për të treguar se ata kanë përfunduar një kurs FutureLearn.

Për të aplikuar klikoni këtu

Leave a Comment