Kurs online falas

Massachusetts Institute of Technology ofron kurs falas online në Analitikën e furnizimit zinxhir. Ky kurs biznesi dhe menaxhimi paraqet metodat dhe mjetet kryesore  që studentët do të hasin në studimin dhe praktikën e furnizimit të tyre.

Kohëzgjatja: 13 javë
Itensiteti: 8-12 orë për javë
Lënda: Biznes & Menaxhim
Institucioni: Massachusetts Institute of Technology dhe EDX
Gjuha: Anglisht
Çmimi: Pa pagesë
Certifikata në dispozicion: Po, por kushton 150 $
Seanca: Kursi fillon më 22 mars 2017

Kriteret e aplikimit:

Algjebër e shkollës së mesme dhe konceptet themelore të matematikës
Njohje e statistikave dhe probabilitetit

Si të bëheni pjesë e kursit?

Shko në faqen e internetit të kursit këtu
Krijo një llogari hyrje
Zgjidhni “Regjistrohu Tani” për të filluar.
Pasi të nënshkruani për një kurs dhe të aktivizoni llogarinë tuaj, klikoni mbi butonin Kyçuni në faqen kryesore edx.org dhe shkruani adresën të postës elektronike dhe fjalëkalimin EDX.

Për më shumë informacion dhe për të aplikuar klikoni këtu

Leave a Comment