Kurs online falas

Në këtë kurs shtatë javor, aplikantët do të mësojnë përvojën e përdoruesit dhe aftësitë e dizajnit  të përdoruesit për të pasur sukses si menaxher produkti, zhvillues dhe projektues. Ky kurs do të fillojë më 5 shtator 2017.

Kohëzgjatja: 7 javë
Itensiteti: 3 orë/javë
Tema: Arti dhe kultura
Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

COMMENTS

Leave a Comment