Kurs nga Universiteti RMIT për Biznesin Online

Universiteti RMIT është duke ofruar një kurs falas për Biznesin Online: Planifikimi për sukses. Ky kurs është pjesë e programit Sukses i Biznesit Online, e cila do t’ju ofrojë njohuri lidhur me lançimin në treg dhe drejtimin e suksesshëm të një biznesi online.

Ky kurs 1-javor fokusohet në fazën e planifikimit për të filluar një biznes të vogël në internet dhe do t’ju prezantojë me atë që ju duhet të nevojitet për qartësi dhe veprim. Kursi do të fillojë më 8 gusht, 2016.

Lënda: Biznesi Online

Institucioni: Universiteti RMIT dhe FutureLearn

Gjuha: Anglisht

Çmimi: Falas, me çertifikatë

RMIT është një universitet global i teknologjisë, dizajnit dhe sipërmarrjes, i specializuar në art dhe dizajn; arkitekturë dhe ndërtim mjedisi; inxhinieri; Shkenca Kompjuterike; dhe studimi biznesi dhe menaxhimi.

Për të ndjekur kursin, klikoni në këtë LINK

 

Leave a Comment