Kurs falas/ ‘Si të keni sukses në Shkrimin e Aplikimeve’

Universiteti i Sheffield & FutureLearn po bashkëpunojnë për të ofruar një kurs falas online me temë ‘Si të keni sukses në Shkrimin e Aplikimeve’. Ky kurs falas 3-javor do t’ju ndihmojë të shkruani aplikime të suksesshme, nëse ju po aplikoni për punë ose po planifikoni të studioni në universitet apo kolegj.

Ky kurs do ju ndihmojë:

  • Të kuptoni aftësitë që keni fituar nëpërmjet eksperiencës së punës dhe studimeve tuaja dhe do ju tregojë se si mund t’i lidhni ato për reklama të punës ose kërkesave të kursit.
  • Të shkruani aplikime të shkëlyera, CV-të, letrat e motivimit dhe deklaratat personale
  • Të perfeksiononi ‘artin’ e aplikimit dhe shkrimin e CV-së nëpërmjet materialeve interactive dhe videove.

University i Sheffield dhe FutureLearn

Universiteti i Sheffield është një nga 100 universitetet më të mirë në botë me një reputacion në mësimdhënie dhe përsosmëri kërkimore. Ekspertët japin mësim në kurset e universitetit dhe studentët e tij e rendisin eksperiencën e të mësuarit si më të mirën në Britaninë e Madhe për vitin akademik 2014-2015.

FutureLearn ofron kurse të ndryshme nga universitetet kryesore dhe institucionet kulturore nga e gjithë bota.

Regjistrimi

Për këtë kursi ju lutemi klikoni që të regjistrohuni.

Për më shumë informacione, klikoni në këtë LINK.

 

Leave a Comment