Kujdes klienti

Përshkrimi

Kompani NetTrade Albania shpk kerkon nje person per pozicionin e punes “Kujdes Klienti”

Preferohen persona te qendrueshem qe duan te punojne ne kompani per nje periudhe te gjate kohe duke u trajnuar dhe duke punuar per tu rritur ne detyre vit pas viti, kompania jone i jep mundesine gjithe punonjesve te zhvillohen ne karrieren e tyre gjate kohes qe punojne

Kompania eshte lider ne fushen e shitjeve online dhe ambjentet e punes jane nga me motuvuesit ne tregun Shqiptar.

Te interesuarit te dergojne CV me email tek adresa e emailit : info@nettrade.al

Detyrat

Individi do te kujdeset per pyetjet dhe porosite e ndryshme qe do te vine nga klientet e kompanise.

Detyrat e tij kryesore do jene komunikimi ne chat me klientet.

Marja e porosive nga rrjetet sociale apo adresat tona te emailit.

Rregjistrimi i porosive ne sistem.

Kualifikimet / Kërkesat

Te jete i komunikueshem

Te shkruaje me drejtshkrim ne kompiuter

Te shkruaje shpejt

Te kete ambicie per tu kualifikuar me tej.

Te jete stabel ne pune

Leave a Comment