Konkursi “Read Everywhere”

A keni ëndërruar të merrni dhuratë shumë libra në një ditë?!

Organizata Icctw Albania në kuadër të muajit të librit hap konkursin “Read Everywhere”. Konkursi konsiston në ndërgjegjësimin për leximin e librave kudo, në kafe, në rrugë, në urban etj.

Si mund të konkuroni:

-Bëni një foto të një libri që po lexoni në një vend ndryshe nga të zakonshmit.
-Dërgojeni atë tek faqja Icctw Albania (LINK) me mesazh shoqëruar me emër, mbiemër dhe numër kontakti
-Dhuroni një libër

Çfarë fitoni:

-3 personat e parë të cilët kanë më shumë like në foton e tij pas hapjes së votimit online fitojnë 1/2 e librave të grumbulluar të ndarë në mënyrë të barabartë mes tyre
-1/2 Tjetër do të dhurohet për biblotekën e një shkolle të mesme në Tiranë.
-Gjithashtu me çdo foto do jetë pjesë e një ekpozite enkas për këtë konkurs

Për çdo pyetje mos hezitoni të shkruani në adresën e organizatës. Duajini librat, lexoni kudo.

Mund të dërgoni foton tuaj nga data 22 Mars deri më 19 Prill.

Votimi hapet më 20 Prill ora 9:00 dhe mbyllet më 23 prill ora 21:00. Fituesi shpallet më 23 prill ora 21:30.

Leave a Comment