Konkursi HostWriter për gazetarë

Afati: 31 gusht 2015
E vlefshme për: gazetarë të rinj dhe profesionistë nga e gjithë bota
Çmimet: 6000 euro (total)
Përshkrimi
Hostwriter është një rrjet global bashkëpunimi për gazetarët, bloget gazetareske, studentë të gazetarisë dhe filmave dokumentarë. Me “motorrin e kërkimit” hostwriter ju mund të gjeni kolegët që ndajnë interesat tuaja kërkimore dhe pasionin tuaj gazetaresk. Çmimet shostwriterPrize në total janë 6,000 euro për bashkëpunime në gazetari (së paku dy gazetarë që punojnë së bashku) dhe për tregimin e një historie.
Pranimet
Dorëzimi nga të gjitha mediat janë pranuar. Pjesa mund të jetë në çdo gjuhë, por aplikimi duhet të jetë në anglisht, gjermanisht, spanjisht, frëngjisht, portugalisht, arabisht ose hebraisht plus një abstrakt në anglisht. Platforma HostWriter duhet të ketë luajtur një rol në hulumitimin tuaj. Megjithatë, nëse e keni përdorur atë për të marrë këshilla nga një gazetar, qëndroni në sinkron me një koleg gjatë një udhëtimi kërkimor, apo edhe të gjeni një partner për të krijuar një histori bashkëpunimi, kjo varet nga ju. Nëse ju keni një histori të mirë, por nuk e kanë përdorur platformën, ndoshta ju duhet të shtoni më shumë informacion në të.
Çmimet
Çmimet janë të ndarë në tre kategori:
• Vendi i parë: 3,000 euro;
• Vendi i dytë: 2,000 euro;
• Çmimi për historinë e treguar: 1,000 euro.
Si të aplikoni?
Dërgoni aplikimin tuaj të plotë si një PDF deri më 31 gusht 2015, tek prize@hostwriter.org. Në qoftë se ju keni ndonjë pyetje, ju mund të kontaktoni ekipin HostWriter përmes këtij e-mail-i.
Për më shumë informacion ju lutem vizitoni faqen zyrtare ose seksionin FAQ.

Leave a Comment