Konkurs/ “Steriotipet Shqiptare”

A ke pasion fotografinë? 📷
Testo kreativitetin tend duke marre pjese ne konkursin tone me teme: “Steriotipet Shqiptare”.

Keshilli Rinor hap nga sot konkursin per foton me te bukur dhe kreative ne kuader te projektit “Steriotipet qe ekzistojne ne vendin tone”.
Kjo eshte mundesia juaj qe permes aparatit fotografik apo smartphonit te ndiheni te lire per te shprehur keto steriotipe nepermjet artit te fotografise.
Na dergoni fotot tuaja ne “staff@useycalbania.org” ose faqen tonë të Facebook-ut dhe fituesit te cilet do te perzgjidhen nga kombinimi i pelqimeve ne Facebook me opinionin e jurise sone profesionale, do te motivohen nga struktura jone.
Nxitoni te beheni pjese e konkursit nga sot deri ne daten 30 prill!

Për më shumë informacione, klikoni në këtë LINK

Leave a Comment