Konkurs për studentët e dizanjit dhe modës

Afati i aplikimit: 31 gusht 2015

Kush mund të aplikojë?

Studentet e talentuar në dizajn nga të gjitha disiplinat në mbarë botën

Çmimet:

Çmimi arrin deri ne 80.000 euro plus çmime jo-financiare

Përshkrimi

European Fashion Award FASH 2016  me temën “Ndryshimi” është në kërkim për vizionet e një epoke të re. Si mund të reagojë moda ndaj  të gjitha këtyre ndryshimeve? Duhet të ketë më shumë përshtatje, strategji , apo duhet që të ëndërrojme ëndrra totalisht të reja?

Kriteret

Konkursi është i hapur për studentët e talentuar ne dizajn nga te gjitha disiplinat , por sidomos nga moda dhe fushat e dizanjit të tekstilit. Pjesëmarrësit nga e gjithë bota kanë të drejtë të aplikojnë.

Çmimet

European Fashion Award FASH 2016 do të paraqitet në dy kategori.

Studentët: Çmimi i parë: 2,500 Euro / Çmimi i dytë: 1,500 Euro / Çmimi i tretë: 1,000 Euro

Të diplomuarit: Çmimi i parë: 2,500 Çmimin Euro / Çmimi i dyte:1,500 euro/ Cmimi i trete: 1,000 Euro

Çmime të tjera

  • Juria rezervon të drejtën qe të paraqesesh “special mentions”. Për këtë do të ketë një çmim prej 500 Euro;
  • Foto me fotografin e njohur të modës Franco P. Tettamanti. Të gjithë fituesit mund të përdorin këto fotografi për faqet e tyre të internetit;
  • Një katalog grafikisht te sofistikuar;
  • Media profesionale, duke përfshirë një microsite në www.sdbi.de.
  • Pjesëmarrje në rrjetin e SDBI-se dhe në programin e mentorimit te themeluar në vitin 2014;
  • Shpërblime prej 10.000 euro për kategori të veçanta.

Si te aplikoni?

Për të aplikuar ju duhet të plotësoni formularin e aplikimit online.

Për informacione më të hollësishme, ju lutemi shikoni faqen zyrtare.

 

Leave a Comment