Konkurs për Produktin Turistik Inovativ

Konkursi Risi Turistike është një konkurs që nxit idetë e reja dhe inovative të turizmit, dhe jep mundësi mbështetjeje për ti sjellë në jetë. Nëse keni një ide të tillë, mund të realizoni një biznes tuajin! Më poshtë do të gjeni dokumetat që do ju udhëzojne dhe informojnë më në detaje:

RisiTuristike_2017_Procedura

 Model_Plan_Biznesi_RisiTuristike

Shtojca_Financial_Plan

 

Leave a Comment