Konkurs për esetë më të mira

Afati i aplikimit: 24 qershor 2017
Kush mund të aplikojë: kushdo
Çmimi: esetë do të postohen në faqet e internetit të partnerëve të projektit dhe të projektit dhe në mediat sociale
Futures of Europe është një iniciativë në të cilën qytetarët evropianë kërkojnë dhe diskutojnë përgjigjet për të ardhmen e jetës në Evropë në dekadat e ardhshme, shpresat dhe frikën e tyre për Evropën dhe ide evropiane si të tilla.

Iniciativa është pjesë e dhe mbështetet nga FutureLab Europe, një rrjet europianësh të rinj që janë të angazhuar në një sërë iniciativash qytetare dhe do të përbëhet nga dy punëtori në Këln, Gjermani dhe Kopenhagën, Danimarkë.

Për pjesën dixhitale të projektit, kontribuesit që do të ndajnë idetë dhe esetë e tyre një ose më shumë nga pyetjet e mëposhtme janë të nevojshme:

Si doni që bashkësia juaj lokale të duket si në 30 vjet?
Si dëshironi që bashkësia juaj të funksionojë / të organizohet në 30 vjet?
Si e dëshironi që rajoni / vendi juaj të duket në 30 vjet?
Çfarë dëshiron që Evropa të qëndrojë për 30 vjet?

Udhëzime:

Gjatësia: 500-1500 fjalë;
Stili: ese;
Citate: sipas nevojës, kuotimet e Harvardit në tekst preferohen.

Kostot e pjesëmarrjes:

Nuk ka kosto për pjesëmarrje. Esetë do të postohen në faqet e internetit të partnerëve të projektit dhe të projektit dhe në mediat sociale. Së fundmi, artikujt e përzgjedhur, nëse është e mundur, do të prezantohen në Konferencën Vjetore të FutureLab më 20-23 Shtator.

Si të aplikoni?

Afati i dorëzimit për kontributet është 24 Qershor.

Pritet kontributi juaj në anglisht, danisht, gjermanisht ose frëngjisht nën futuresofeurope@gmail.com

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment