Konkurs nga UNICEF Albania

KONKURS FOTOGRAFIE
“Unë dhe Interneti”

A je i apasionuar pas internetit?
Ke dëshirë të bësh fotografi?
Je nën 18 vjeç?

Nëse po, atëherë:

1. SHKREP NJË FOTO me temë “Une dhe Interneti”
2. MODIFIKOJE nëse ke dëshirë!
3. DËRGO FOTON/IMAZHIN dhe një tekst që e përshkruan idenë tënde në adresën email tirana@unicef.org
4. FITO një biçikletë
Nxito! Afati i fundit i dorëzimit të fotove/imazheve: 10 nëntor 2018
#jamisigurtonline #unicefalbania

Leave a Comment