Konkurs nga OSBE në Shqipëri

KONKURS për kërkimin shkencor “Historia e gruas shqiptare para Luftës së Dytë Botërore nga perspektiva gjinore”

Mund të marrin pjesë: Studentë të padiplomuar dhe të diplomuar në shkencat sociale në Shqipëri, 20-30 vjeç

Afati i aplikimeve: 30 tetor 2018

Për të tjera detaje lidhur me këtë thirrje, jeni të lutur të klikoni në faqen zyrtare të OSBE-së, në këtë LINK

Leave a Comment