Konkurs nga Ministria e Bujqësisë

Konkursi i brand-it të dyqaneve me produkte tipike shqiptare. Hapi i parë drejt një rrjeti kombëtar të dyqaneve 100% shqip që synon të krijojë një dritare moderne për shitjen dhe marketimin e prodhimit tipik vendas.

Thirrje për të gjithë studentët, individët, studio e design, kompani të fushës etj, për tu bërë pjesë e këtij konkursi që fillon sot dhe përfundon në datën 21 shkurt.

Per më tepër informacion vizitoni këtë LINK

Leave a Comment