Konkurs Ndërkombëtar/ `Unë Jetoj Gjelbër`

Video Konkurs Ndërkombëtar

Mer pjesë dhe fito !

Agjencia Kombëtare e Mjedisit, ka kënaqësinë të ftojë dhe inkurajojë gjithë të interesuarit dhe apasionuarit pas mjedisit dhe promovimit të vlerave të tij, që ti bashkohen Video- Konkursit të shpallur së fundmi nga Agjencia Europiane e Mjedisit me temë `Unë Jetoj Gjelbër`.
Kjo është një iniciativë e nivelit europian, që do të finalizohet me shpalljen e fituesve për secilën nga kategoritë e lançuara:

1- Ushqim i qëndrueshëm
2- Ajër i pastër
3- Ujë i pastër
4-Mbetje minimale

Video-klipet konkuruese, duhet të përcjellin mesazhe të lidhura me tematikat e kategorive të lancuara. Kohëzgjatja e tyre duhet të jetë nga 30 – 44 sekonda dhe nuk duhet të përmbajë tekst, fjalim, bashkëbisedim etj. Ato mund të shoqërohen nga efekte apo kolona zanore. Afati kohor, brenda të cilit duhen dorëzuar `Video- Klipet` konkuruese është data 31 Mars 2018. Mosha e konkurenteve duhet të jetë mbi 18 vjec.
Për fituesit e konkursit, do të ketë edhe cmime monetare, te përcaktuara nga organizatorët.
Për më shumë detaje në lidhje me rregullat e pjesëmarrjes klikoni në këtë LINK

Leave a Comment