Konkurs ndërkombëtar për posterat më të mira

Afati i aplikimit: 30 Tetor 2017
Kush mund të aplikojë: të gjithë studentët në BA, MA dhe PhD në studimet e arteve të bukura, dizajnit, arteve pamore, nga çdo pjesë e botës
Çmimet që do të jepen: një (1) Çmimi Special dhe shtatë (7) Shpallje Nderi
Shoqata e Dizajneve Grafike PLAKART, në partneritet me Muzeun e Qytetit të Shkupit, shpall konkursin e 10-të Ndërkombëtar të Posterave të Studentëve (ISPC), Shkup 2017, mbi temën “Realiteti Artificial”.

Kriteret e aplikimit:

Të gjithë studentët në B studimet e arteve të bukura, dizajnit, arteve pamore në nivelin BA, MA, PhD, nga çdo pjesë e botës, mund të aplikojnë.

Fituesit e përzgjedhur të këtij viti do të bëhen pjesë e jurisë së Festivalit Posteror të Shkupit 2018 (SPF) dhe do të ftohen në Shkup, Republikën e Maqedonisë, me shpenzimet e organizatorit. Përveç kësaj, veprat e tyre do të ekspozohen në Muzeun e Qytetit të Shkupit, gjatë SPF 2018.
Secili pjesëmarrës në ISPC 2017 mund të hyjë në një maksimum prej tre posterash. Hyrjet në ekip janë të lejuara dhe ekipet mund të përbëhen nga një maksimum prej 3 nxënësish.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar, ju lutemi regjistrohuni këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment