Konkurs ndërkombëtar për ilustrimet më të mira

Afati i fundit i aplikimit: 14 Korrik 2017
Kush mund të aplikojë: ilustrues nga e gjithë bota
Çmimi: Fituesi i Çmimit të Madh do të marrë 6,000 euro, Fituesit e Çmimit të Artë do të marrin 2,000 Euro, dhe Fituesit e quajtur të Shkëlqyeshëm do të marrin cmimin prej 1,000 EUR secili

ICIA është një organizatë ndërkombëtare, apolitike, jofitimprurëse e bazuar në Hong Kong. Organizata mbron mbrojtjen dhe mirëmbajtjen e të drejtave dhe interesave të industrisë së përmbajtjes në dritën e teknologjisë së re.

Organizuar në bashkëpunim me Shoqatën e Industrisë Ndërkombëtare të Informacionit (ICIA), Frankfurter Buchmesse ka shpallur Çmimin e dytë Global Illustration (GIA). Projektuar për të tërhequr reklama nga e gjithë bota, konkurrenca do të operohet ekskluzivisht nga IlluSalon, një platformë e burimeve ilustruese globale bazuar në Azi. Ilustrues nga e gjithë bota mund të paraqesin punimet deri më 14 korrik 2017.

Çmimet do të jepen në pesë kategori:

Ilustrim i librit;
Projekti i librave fotografikë origjinale të pabotuar të fëmijëve;
Reklamim dhe ilustrim editorial;
Ilustrim shkencor;
Ilustrimi i temës.
Tema e  këtij viti është “Diversiteti francez dhe kreativiteti”, duke theksuar aspektet qendrore të prezantimit të 2017 Guest of Honor në Panairin e Librit.

Kriteret e aplikimit:
Ilustrues nga e gjithë bota mund të paraqesin punimet e tyre.

Çmimet që ofrohen:

Fituesi i Çmimit të Madh do të marrë 6,000 euro, Fituesit e Çmimit të Artë do të marrin 2,000 Euro, dhe Fituesit e quajtur të Shkëlqyeshëm do të marrin cmimin prej 1,000 EUR secili.

Si të aplikoni?

Regjistrimet për konkursin mund të dorëzohen deri më 14 korrik 2017 nëpërmjet faqes së internetit.

Kontaktoni për ilustruesit:
Catherine Li, IlluSalon, tel: +86 186 0023 2749, catherineli@illusalon.com
Leonie Weidel, Qendra Informative e Librit Gjerman (BIZ) Pekin, tel: +86 10 8527 6024, weidel @ biz-beijing.org

Fituesit e çmimit Global Illustration Awards mund të shihen këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment