Konkurs ndërkombëtar për idetë më të mira

Afati i aplikimit: 1 mars 2018
Kush mund të aplikojë: çdo individ, organizatë ose qeveri që ka një zgjidhje inovative dhe praktike për nevojat dhe problemet e strehimit nga çdo vend i botës
Çfarë ofrohet: një çmim prej 10,000 GBP

Aplikimet tashmë janë hapur për konkursin e World Habitat Awards 2017-2018, për zgjidhje praktike, inovative dhe të qëndrueshme për çështjet aktuale të strehimit në mbarë botën. Çmimet Botërore Habitat u krijuan në 1985 nga Fondacioni Ndërtimi dhe Strehimi Social si pjesë e kontributit të saj në Organizatën Ndërkombëtare të Kombeve të Bashkuara për strehimin e të pastrehëve.

Kriteret e aplikimit:

Konkursi është i për çdo individ, organizatë ose qeveri që ka një zgjidhje inovative dhe praktike për nevojat dhe problemet e strehimit nga çdo vend i botës. Lejohet më shumë se një aplikim për pjesëmarrës.

Si të aplikoni?

Mund të aplikoni këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu.

 

Leave a Comment