Konkurs ndërkombëtar për filma të shkurtër

Afati i aplikimit: 01 Tetor 2017
Kush mund të aplikojë: kushdo
Çmimi: kupon dhuratë me vlerë 500 euro secili në një dyqan të mirënjohur në internet

A keni merak për natyrën? A dëshironi të jeni pjesë e një zgjidhjeje për sfidat? Ndjeheni krijues? INSPIROHUNI, GJENI NJË HISTORIKË, BËNI HULUMTIMIN TUAJ, RRËMBENI KAMERËN TUAJ DHE BËNI FILMIN TUAJ TË SHKURTËR TANI!

Këtë vit ka 3 tema emocionuese:

BUILD GREEN, LIVE GREEN (GREEN INFRASTRUKTURA)

DITA E FUNDIT NË TOKË? (DITA E VAZHDUESHME E TOKËS)

EVROPA JONË NË 2050 (BUXHETI I BE-SË)

 

Kriteret e aplikimit:

Filmat nuk duhet të zgjasin më shumë se 4 minuta. Sa më të shkurtër të jenë aq më mirë. Qëllimi për 60-90 sekonda;

Filmat mund të jenë të çdo zhanri (karikaturë, animacion, film kukullash, dokumentarë, intervista etj.);
Dërgoni skedarin origjinal të filmit (në çdo format filmi) në rezolucion të lartë (të paktën 720 px të gjerë);
Përveç skedarit të filmit dërgoni skedarët e mëposhtëm përmes Wetransfer (deri në madhësinë e skedarëve 2GB) ose nëpërmjet My Air Bridge (deri në madhësinë e skedarit deri në 20GB): . Një skedar me titra të koduar me kohë duhet t’i bashkëngjitet edhe filmave pa dialog, por me tituj / tekste lundrues. Vetëm titra në Anglisht pranohen! • 3 screenshot nga filmi i shkurtër (format .jpg);
Një aplikant mund të paraqesë vetëm një maksimum prej tre filma (duhet të plotësohet një aplikim i veçantë në internet për secilën).

Si të aplikoni?

Për të aplikuar, ju lutemi plotësoni formularin online të aplikimit për filmat e konkursit.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment