Konkurs ndërkombëtar për artistë

Afati i fundit i aplikimit: 31 Korrik 2017
Kush mund të aplikojë: artistët dhe krijuesit e gjeneratës së re për të treguar veprat e tyre
Çmimi: Fituesi i Çmimit të Madh do të shpërblehet me 300,000 YEN (më shumë se 2,700 USD)

Punimet artistike dhe produktet që propozojnë dritën për epokën e re dhe promovojnë ruajtjen e energjisë, bazuar në konceptin e ndriçimit të zgjuar të Yokohama, kanë të drejtë aplikimi. Nuk ka kufizime në lidhje me formën e veprave për aq kohë sa ato përfshijnë dritën.

Kriteret e aplikimit:
Organizatorët presin me padurim të marrin vepra aspirante që propozojnë koncepte të ndriçimit dhe koncepte të natës të përshtatshme për epokën e teknologjisë miqësore me mjedisin.

Kategoritë e paraqitjes përfshijnë:

Ekspozitat e ekspozimit të shtëpive (individuale dhe grupore) deri në 30 individë / grupe;
Ekspozitat në natyrë (individuale dhe grupore);
Ekspozitat në ekspozitë (shkollë).

Si të aplikoni?

Për të aplikuar, ju lutemi regjistrohuni këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu

 

Leave a Comment