Konkurs ndërkombëtar në Moskë

Afati i aplikimit: 20 Korrik 2017
Kush mund të aplikojë: profesionistë dhe dizajnerë amatorë inkurajohen të marrin pjesë
Çmimi: 1,000 euro

Federata Dimërore e Çiklizmit dhe projekti avokues i çiklizmit rus shpallin Konkursin për Dizajnin e Identitetit  për Kongresin e 6 Ndërkombëtar të Çiklizmit Dimëror, që po zhvillohet në Moskë, në shkurt 2018.

 

Kriteret e aplikimit:

Të dy profesionistë dhe dizajnerë amatorë inkurajohen të marrin pjesë dhe nuk ka kufizime mbi moshën ose vendin e origjinës;

Sipas rregullave, ata që dëshirojnë të marrin pjesë duhet të zhvillojnë një logo dhe elementë kyç të identitetit për Kongresin e Çiklizmit Dimëror 2018 (WCC) në Moskë.

Fituesi do të përcaktohet nga juria ndërkombëtare e përbërë nga projektues, planifikues urbanë, konsulentë transporti, aktivistë biçikletash, gazetarë nga qytete të ndryshme.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar klikoni këtu

Detaje të mëtejshme janë në dispozicion këtu

 

Share This:

Leave a Comment