Konkurs ndërkombëtar në marketing

Afati i aplikimit: 5 Prill 2017
Kush mund të aplikojë: studentët e  kolegjit apo universitetit
Çmimi që jepet: Çmimi 1 është udhëtimi i pakufizuar në Rrjetin Wizz për një vit

Youth Wizz Challenge është Konkurs ndërkombëtar i pari rast studimi nga Wizz Air, më e madhe ajrore me kosto të ulët të Evropës Qendrore dhe Lindore.

Ju do të keni mundësi për të testuar aftësitë tuaja si dhe mundësinë e ndarjes së ideve tuaja dhe ekspertizës me Wizz, një linjë ajrore e famshme.

Puna juaj do të vlerësohet nga ekipi Ekzekutiv për Menaxhimin e Wizz Air, i cili përfshin disa nga ekspertët më me përvojë në aviacion me kosto të ulët. Nëse ju e fitoni konkursin, do të keni mundësi për të udhëtuar për një vit të tërë në të gjithë Evropën dhe më gjerë në mes të 138 destinacione në 40 vende. Mënyrë e përsosur për të zgjeruar horizontet tuaja!

Kriteret e aplikimit:

Ekipet e nxënësve me frymën krijuese dhe përkushtimin profesional për zgjidhjen e rasteve studimore të marketingut dhe të aviacionit;
Të gjithë studentët të cilët studiojnë për një BA / BSc apo KK / MSc në një universitet apo kolegj mund të marrin pjesë.

Çmimet:

Vendi i parë: udhëtime palimit në Rrjetin Wizz për një vit;
Vendi i dytë: 2 bileta kthimi në fluturimet e Wizz Air për secilin anëtar të ekipit;
Vendi i tretë: 1  biletë kthimi në fluturimet Wizz Air për secilin anëtar të ekipit.

Si të aplikoni?

Ekipet mund të regjistrohen për konkurim deri më 5 prill 2017, duke plotësuar plotësisht formularin e aplikimit që e gjeni këtu dhe duke e dërguar atë në wizzyouthchallenge@wizzair.com

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment