Konkurs ndërkombëtar në Indi

Afati i fundit i aplikimit: 18 Korrik 2017
Kush mund të aplikojë: krijuesit e filmave jo profesional
Çmimi: një shans për të fituar një udhëtim 12-ditor të të gjitha shpenzimeve të paguara në Indi

Filmbërësit që dëshirojnë, ky është shansi për të kapur tregimet e komuniteteve që jetojnë në parajsën shumë tropikale të Indisë – Kerala falas përmes bursës së Filmit Botëror të Nomadit!

Nëse jeni një krijues filmi, kjo është shansi juaj për të marrë pjesë në këtë mundësi një herë në jetë për të punuar së bashku me një regjisor profesional dhe për të eksploruar parajsën tropikale të Indisë falas!

Udhëtimi do të zhvillohet ndërmjet 6-17 nëntorit 2017 (duke përfshirë datat e udhëtimit në të dyja anët).

Kriteret e aplikimit:

Ju duhet të jeni mbi 18 vjeç në kohën e afatit të aplikimit (para 18 korrikut 2017);
Bursa nuk është e hapur për regjisorët profesionistë të çdo lloji;
Anglishtja nuk ka nevojë të jetë gjuha juaj e parë, por ju duhet të keni njohuri të gjuhës angleze për bisedime. Ju do të duhet të jetë në gjendje për të kuptuar dhe biseduar me mentorin tuaj Brian në udhëtim.

Çfarë ofrohet:

Bileta falas për udhëtim nga aeroporti juaj më i afërt ndërkombëtar në Thiruvananthapuram në Kerala, Indi;
12 Ditët Film Making Trip – Kapni kulturën dhe komunitetet e Kerala nën mentorimin e regjisorit të udhëtimit profesional Brian Rapsey;
Workshop 3-ditor pas prodhimit ku do të redaktoni filmin tuaj, duke vazhduar mentorimin tuaj me Brian Rapsey;
Audio Gear – tinguj superior për filmin tuaj me një video të re të Video Mic Pro dhe VideoMic Me ™ me anë të mikrofonave të drejtimit të Mikrofonit Rode;
Aksesorët Nomad – smartphone hiper-minimalist dhe pajisje smartwatch nga Nomad;
Sigurimi i udhëtimit – Ju do të merrni sigurimin e udhëtimit për kohëzgjatjen e udhëtimit tuaj nga World Nomads.

Si të aplikoni?

Bëni një dokumentar prej 3 minutash: Sfida është të dalësh dhe të intervistosh një aventurier të mahnitshëm ose udhëtar frymëzues dhe të sillni në jetë historinë e tyre të udhëtimit përreth një prej temave të mëposhtme:

‘Kurajo’
‘Mirësia’
‘Pranimi’
Ngarko filmin tënd në YouTube ose në Vimeo: Ju lutemi sigurohuni që videon tuaj të jetë publikisht e aksesueshme.

Plotësoni formularin e aplikimit.

Në 1500 karaktere ose më pak tregoni se pse ju duhet të jeni përfituesi i bursave dhe çfarë do të thotë kjo për të fituar këtë mundësi. Përgjigjja juaj do të ketë peshë të konsiderueshme në procesin e gjykimit.

Në 1500 karaktere ose më pak  tregoni se pse ju duhet të jeni përfituesi i bursave dhe çfarë do të thotë për ju fitimi i kësaj mundësie. Përgjigjja juaj do të ketë peshë të konsiderueshme në procesin e gjykimit.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment