Konkurs ndërkombëtar në dizenjimin e posterave

Afati i fundit i aplikimit: 03 nëntor 2017
Kush mund të aplikojë: i gjithë programi është projektuar për profesionistë, artistë dhe studentë nga e gjithë bota
Çmimi: 1,000 USD dhe ekspozimi kombëtar dhe ndërkombëtar

Festivali i Filmit të San Diallo Latino (SDLFF) po kërkon një imazh të ri portreti që kap thelbin e festës vjetore të filmit, muzikës dhe artit latino.

Profesionistët, artistët dhe studentët e dizajnit nga e gjithë bota janë të ftuar për të prodhuar një dizajn posterash që do të përfaqësojë historinë dhe trashëgiminë e SDLFF.

SDLFF ka lindur nga një dëshirë për të marrë qëndrim kundër status quo-së të kinemasë, për të sfiduar stereotipet mbretërore  gjithnjë të pranishëm në lidhje me përvojën Latine në filma dhe për t’u dhënë filmave Latine fuqinë për të treguar dhe për të ndarë historitë e tyre, së pari , për çfarë do të thotë të jesh Latino.

SDLFF 2018 është planifikuar për datën 15-25 mars 2018.

Kriteret e aplikimit:

Dizajni i posterave duhet të theksojë vlerat thelbësore të Festivalit dhe pasionin për kulturën Latine.
Dizajni juaj i posterave do të gjykohet sipas kritereve të mëposhtme:

Qartësia dhe origjinaliteti i mesazhit;
Ndikimi, memorizueshmëria dhe apelimi i publikut të përgjithshëm;
Përfaqësimi unik, pozitiv dhe jo-stereotipik i kulturës Latine;
Dizajni (lloji, ngjyra, përbërja, zanati);
Shkathtësia për aplikim në media të tjera.

Si të aplikoni?

Ju mund të dorëzoni dizajnin tuaj  këtu ose në rosana@mediaartscenter.org

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment