Konkurs ndërkombëtar në Dizanj

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017
Kush mund të aplikojë: korporatat, organizatat, individët dhe grupe individësh janë të gjithë të mirëpritur të aplikojnë, pavarësisht nga mosha, gjinia, përkatësia profesionale ose kombësia
Çmimi: rreth 16,000 Euro

Konkursi i Kokuyo Design Awards kohët e fundit është hapur për hyrjet për vitin 2017, për të zbuluar dhe njohur edhe një herë dizenjot funksionale të produktit nga e gjithë bota.

Tema e konkurrencës për vitin 2017 është “New Story” dhe këtë herë organizatorët kërkojnë dizajne që hapin rrugën për përvoja të reja, hapin dyert e reja dhe vazhdojnë të krijojnë zhanre të reja.

Kriteret e aplikimit:
Korporatat, organizatat, individët dhe grupe individësh janë të gjithë të mirëpritur të aplikojnë, pavarësisht nga mosha, gjinia, përkatësia profesionale ose kombësia.

Çfarë ofrohet:

Aplikimit më të mirë do t’i jepet një Grand Prix prej 2,000,000 jen japonez – më shumë se 16,000 Euro! Do të njoftohen edhe tre çmime meritash prej 500,000 jen japonez. Gjithashtu mund të jepen çmime të veçanta.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar regjistrohuni këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu.

Leave a Comment