Konkurs ndërkombëtar në dizajn nga LibreOffice

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017
Kush mund të aplikojë: të gjithë projektuesit në mbarë botën për të kontribuar me idetë e tyre
Çmimi: tre propozimet kryesore do të jepen me Slimbook KATANA Intel i5, kuti Nextcloud me Raspberry Pi 3 dhe Nitrokey Pro 3

Fondacioni i Dokumenteve po kërkon një identifikues të ri për Komunitetin LibreOffice dhe fton të gjithë dizajnuesit në mbarë botën që të kontribuojnë me idetë e tyre.

Kriteret e aplikimit:

Dizajni duhet të jetë krejtësisht i ri dhe i disponueshëm në dy ngjyra (për të ulur kostot e printimit, nëse është e nevojshme), dhe me ngjyra të plota. Nuk ka asnjë kufizim nëse është një nuskë e vërtetë apo vetëm një simbol.

Propozimet duhet të pasqyrojnë metaforat e mëposhtme:

Liria / Sinqeriteti
Shpejtësia/ Përmirësimi
Zbulim
Diçka e lezetshme / Shtatë jetë

Rezultatet do të filtrohen nga një komision i emëruar nga Bordi i Drejtorëve (BD), dhe do të votohet nga komuniteti.

Si të aplikoni?

Të gjitha parashtrimet duhet të ndjekin udhëzimet zyrtare të quajtur LibreOffice dhe të ofrohen sipas licencës CC0 për të maksimizuar përdorimin e tyre nga komuniteti.

Dërgoni veprën tuaj artistike në contest@libreoffice.org

Për informacione të mëtejshme klikoni këtu

Leave a Comment