Konkurs ndërkombëtar në dizajn dhe pikturë

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017
Kush mund të aplikojë: ilustrues, dizajner grafik, karikaturistë dhe artistë të tjerë
Çmimi: shpërblime në para arrin përafërsisht. 4,600 euro për veprat më të mira

Tschutti heftli, revista e futbollit zviceran ka hapur një konkurs të ilustruar për albumin e futbollit 2018 dhe fton të gjithë ilustruesit të marin pjesë.

Që nga viti 2008, Revista ka botuar një album me etiketa me ekipet e futbollit të dizajnuara nga ilustrues, dizajner grafik, karikaturistë dhe artistë të tjerë. Për të gjetur artistë për albumin e ardhshëm, ata po zhvillojnë këtë konkurs ilustrimi.

Kriteret e aplikimit:

Këtë herë, sfida është të hartohet një portret i një prej futbollistëve më të mëdhenj të të gjitha kohërave: Diego Armando Maradona. Ju jeni të lirë të zgjidhni mënyrën se si doni ta bëni këtë: në 2D ose 3D, në ngjyrë ose pikturë njëngjyrëshe, dixhitale ose analoge, pikturuar, ngjitur ose tërhequr – cilido procedurë ju përshtatet më së miri për këtë detyrë.

 

Si të aplikoni?

Mund të bëhet vetëm një dorëzim për pjesëmarrës.

Dorëzojeni punën tuaj, si një skedar PDF ose JPG në të paktën format A4 në 300 dpi.

Dërgojeni tek: contest@tschuttiheft.li

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment