Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Afati i fundit i aplikimit: 22 shtator 2017
Kush mund të aplikojë: studentë dhe dizajnerë të rinj nga e gjithë bota të cilët kanë marë diplomën e tyre jo më shumë se tre vjet më parë, me një datë të diplomimit pas 1 janarit 2014
Çmime: 3000 euro për çmimin e parë, 2000 euro për çmimin e dytë dhe 1000 euro për të tretën

Konkursi Pure Talents, një nga garat më të njohura ndërkombëtare për dizajnerët e rinj, aktualisht po pranon aplikimet për vitin 2018.

Konkursi u organizua nga një nga shfaqjet më të mëdha tregtare për dizajn në mbarë botën – im cologne – konkurrimi u bë platforma për dizajnerët e rinj në zhvillim ku ata mund të paraqisnin prodhimet e tyre në një audiencë të gjerë dhe mund të arrinin kontakte të para brenda biznesit të dizajnit të brendshëm.

Kriteret e aplikimit:

Regjistrimet mund të bëhen nga studentët e dizajnit dhe dizajnerët e rinj nga e gjithë bota të cilët janë diplomuar jo më shumë se tre vjet më parë, me një datë të diplomimit pas 1 janarit 2014.

Aplikimet gjithashtu do të pranohen nga grupe të përbërë nga një maksimum prej tre personash që duhet të emërohen me hyrjen në konkurs.
Hartimet e dorëzuara duhet të jenë prodhuar brenda 12 muajve të fundit.

Si të aplikoni?

Nuk ka asnjë tarifë hyrjeje dhe konkursi është i lirë për aplikime.

Formularin e aplikimit e gjeni këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu

 

Leave a Comment