Konkurs ndërkombëtar në dizajn

Afati i aplikimit: 15 Shtator 2017
Kush mund të aplikojë: projektues, artistë, fotografë, ilustrues dhe studentë
Çmimi: një total prej gjashtë shpërblimesh – pesë kryesore, dhe një çmim të veçantë

Stereohype nis konkurrencën e saj të 13të të butonave (kopsave) Button Badge, duke bërë thirrje për dizajne të reja për vitin 2017, që vijnë nga çdo pjesë e botës.

Vitin e kaluar, Konkursi i 12-të mori 949 regjistrime nga 279 dizajner individualë. 60 dizajne janë përzgjedhur dhe 30 janë dhënë.

Stereohype u themelua në Tetor 2004 nga Agathe Jacquillat dhe Tomi Vollauschek nga studioja multi-disiplinore FL @ 33 dhe ekziston si një platformë ndërkombëtare për talentet në zhvillim dhe të krijuara.
Kriteret e aplikimit:
Hyrja është e hapur për projektues, artistë, fotografë, ilustrues dhe studentë, duke përfshirë edhe pjesëmarrës nga konkurset e mëparshme.

Konkursi është i hapur në dy kategori: “Badge Single” dhe “Set of 4”

Çmimet që ofrohen:

Në 2017, Stereohype do të japë një total prej gjashtë shpërblimeve – pesë kryesore, dhe një çmim të veçantë – dhe do të japë të gjitha llojet e goodies shtypura me harton fitues, libra dhe më shumë.

Si të aplikoni?

Ju lutemi dërgoni një email në një (MAKSIM) prej katër modeleve të ndryshme të distinktivit për pjesëmarrës për të dorëzuar@stereohype.com

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment