Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Afati i aplikimit: 15 Shtator 2017
Kush mund të aplikojë: Studentët  në çdo fazë studimi nga mbarë bota
Çmimi: projekti më i mirë do të shpërblehet me çmime, të cilat duhet të shpallen për konkursin për 2017.

Fondacioni i Arsimit të Hidrogjenit (HEF) ka shpallur dhe ka hapur konkursin e saj ndërkombëtar për dizajnin e studentëve për 2017.

Konkursi i Dizajnit të Studentëve të Hidrogjenit 2017 sfidon ekipet studentore nga e gjithë bota për të “Dizajnuar Sistemin e Fuqisë së Gazit”, një sistem që përdor energji elektrike për të prodhuar hidrogjen për përdorime në treg, duke përfshirë ruajtjen e energjisë, shërbimet ndihmëse dhe karburantin e transportit.

Kriteret e aplikimit:

Konkursi është i hapur për studentët universitare, të diplomuarit dhe Ph.D. Studentët në mbarë botën mund të aplikojnë. Ekipet e shumëfishta nga një institucion janë të lejuara, por studentët mund të mos i përkasin më shumë se një ekipi dhe ekipet duhet të punojnë në mënyrë të pavarur.

Çmimet që ofrohen:

Projekti më i mirë do të shpërblehet me çmime, të cilat ende nuk janë shpallur për konkursin për vitin 2017.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar klikoni këtu

Për më shumë informacion klikoni këtu.

Leave a Comment