Konkurs ndërkombëtar mbi Dizajnin 3D

Afati i aplikimit: 10 shtator 2017
Kush mund të aplikojë: projektues nga e gjithë bota
Çmimi: Vendi i parë – 750 Euro; Vendi i dytë – 500 Euro; Vendi i tretë – 250 Euro;

“Plastika ime e çmuar” është një konkurs ndërkombëtar i projektimit që kërkon të rishqyrtojë mundësitë e pafundme të plastikës dhe teknologjive të printimit 3D për dizajnimin e copave të pazakonta të bizhuteri.

Konkursi është i hapur për projektues nga e gjithë bota, të cilët janë të interesuar për të marrë një hap në botën e bizhuteri të shtypura 3D.

Kriteret e aplikimt:

Kategoritë e konkurrencës përfshijnë: Gisht, Qafë and Krahë. Çdo projektues mund të ngarkoj një maksimum prej tre (3) dizenjosh të ndryshme për secilën kategori.

Si të aplikoni?

Paraqiteni projektin tuaj këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment