Konkurs gazetarie ndërkombëtar

Afati i aplikimit: 17 Mars 2017
Kush mund të aplikojë: aplikantët nga e gjithë bota
Çmimi: rreth 800 EUR

Fondacioni Tomson, së bashku me RTE MojoCon Irlandë, ka nisur konkursin e tretë të gazetarisë në celular, duke pranuar një histori apo raport lajmesh filmuar dhe redaktuar tërësisht në një pajisje të lëvizshme, e cila nxit, intrigat dhe surpriza dhe demonstron ndikim dhe krijimtari.

Kriteret e aplikimit:

Konkursi është i hapur për aplikantët në të gjithë botën. Aplikimi preferohet të jetë në gjuhën angleze megjithatë në gjuhë tjetër por me titra në ekran është i pranueshëm;
Parashtrimi mund të jetë një histori ose një raport i lajmeve me kohëzgjatje tipike 2-5 minuta;
Historia duhet të jetë filmuar dhe redaktuar tërësisht në një pajisje të lëvizshme (dmth smartphone dhe / ose tablet);
Çdo pajisje (iOS, Windows Phone, Android, RIM BB) i aftë për të regjistruar dhe redaktuar mund të përdoret kur cilesia e përmbajtjes është dorëzuar në HD;
Video duhet të jetë ngarkuar në YouTube me hashtag #MoJoConTFComp në mënyrë të qartë në titull dhe përshkrim;
Konkurentët duhet të jenë të përgatitur për të ndarë me të tjerët pajisjet, aplikimet dhe punën që përdoren për të prodhuar videon në rast se fiton ose di kërkohet nga një anëtar i komunitetit MojoCon;
Lënda arkivore apo pamjet e jashtme të shkarkuara / importuara në pajisje nuk lejohen. E gjithë përmbajtja e videos duhet të prodhohet tërësisht nga një individ .;
Vetëm një aplikim për person do të pranohet. Nëse janë dërguar më shumë, vetëm aplikimi i fundit do të merret parasysh;

Çmimi:

Fituesi do të marrin një çantë të plotë Mojo me vlerë rreth 800 euro, plus fluturime në Galway, Irlandë, strehim në hotel me pesë yje dhe biletat për konferencën MojoCon nga 4 deri 6 maj 2017.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar plotësoni aplikimin këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment