Konkurs/ Fuqia e Fotografisë: Ana tjetër e emigrimit

Përshkrimi

Si e ka përmirësuar emigrimi jetën tuaj? Ose jetën e dikujt që ju njihni? A jeni dëshmitarë të disa prej shumë efekteve pozitive të migrimit në jetën e emigrantëve dhe në shoqëri? Sasia e madhe e lajmeve të trishta lidhur me emigrimin shpesh i kanë zbehur këto aspekte pozitive. Ky konkurs fotosh është për të vënë në qendër të vëmendjes përfitimet e emigrimit, duke treguar se si ajo kontribuon për një shoqëri më të mirë dhe çfarë mund të bëjë për zhvillimin.

Kriteret e aplikantëve:

Çdokush pa dallim moshe, gjinie, apo kombësie;

Nëse jeni nën moshën 16 vjeç, ju duhet leje nga prindi ose kujdestari juaj.

Çmimet

Fituesit do të vlerësohen me 3 kamera të reja GoPro HERO4 Black. Për më shumë informacion rreth kamerave, mund të klikoni në këtë LINK.

Si të aplikoni?

Fillimisht ju duhet të logoheni dhe gjithashtu të plotësoni formularin e aplikimit për të marrë pjesë në konkurs.

Për të tjera detaje, ju lutemi vizitoni faqen zyrtare duke klikuar në këtë LINK.

COMMENTS

Leave a Comment