Konkurs fotografie nga Bashkimi Evropian

A interesoheni për mbrojtjen e mjedisit dhe e doni fotografinë? Atëhere filloni dhe shkrepni foto për një mjedis të gjelbër!
Bashkohuni  në Javën e Gjelbër 2017, në Konkursin Kombëtar të Fotografisë në Mediat Sociale, për të kontribuar në mbrojtje të mjedisit. Fotografë profesionistë, por edhe amatorë, janë të ftuar të paraqesin përmes një fotografie origjinale, angazhimin e tyre për përmirësimin, mbrojtjen dhe ruajtjen e mjedisit në #Shqipëri. Do të jetë publiku ai që do të votojë për fotografinë më të bukur dhe do të përzgjedhë fituesin fatlum dhe të talentuar.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment