Konkurs/ Fitoni 1000$

Përshkrimi

Granti ‘PhotogrVphy’ është një iniciativë jofitimprurëse e drejtuar nga revista  ‘PhotogrVphy’. Granti ‘PhotogrVphy’ është një platformë që ju lejon të fitoni përvojë dhe të hyni në botën e fotografisë profesionale. Artistët kanë mundësi që të zhvillojnë karrierën e tyre dhe të njihen nga galeritë e artit, kuratorët, mediat dhe institucionet kulturore nga e gjithë bota.

Në botimin e vitit 2018, ju mund të paraqisni punën tuaj në kategoritë e mëposhtme: Trupi; Klima; Jeta e përditshme; Eksperimentale dhe Urbane.

Kritere:

-Fotografët e moshës 18+ nga çdo vend mund të aplikojnë për këtë grant;

– Aplikimi është falas

Çmimi:

– Fituesi do të marrë 1000 dollarë;

– Të gjithë finalistët do të marrin Çertifikatat e Arritjes

Si të aplikoni?

– Lejohen deri në 10 imazhe në një projekt;

– Çdo aplikues mund të paraqesë vetëm një projekt;

– Përshkrimi i projektit tuaj me minimum 50 fjalë në anglisht;

– Fotot që do të dorëzoni duhet të jenë në formatin JPG me 1100 piksel të gjerë;

Për të aplikuar klikoni në këtë LINK.

Për më shumë informacione vizitoni faqen zyrtare.

Afati i fundit: 31 gusht 2018

 

 

Leave a Comment