Konferencë me temë “Reforma e Shërbimit Civil: Progresi dhe Sfidat” në Tiranë

Konferencë: “REFORMA E SHËRBIMIT CIVIL NË SHQIPËRI: PROGRESI DHE SFIDAT”

Konferenca zhvillohet në mjediset e Hotel Rogner.

 

19656948_723818647801586_7958148453276650683_n 19748844_723818651134919_4104543258850582961_n

Leave a Comment