Konferencë në Tiranë

Data e zhvillimit: 31 Mars 2017
Vendi: Fakulteti i Shkecave Sociale

Në Fakultetin e Shkencave Sociale, datë 31 mars, do të zhvillohet konferenca : ” 60° ANNIVERSARY OF THE TREATIES OF ROME , What future for the European project? ”
Në këtë konferencë do të bëhet një prezantim i projektit dhe do të marin pjesë disa nga emrat me zë nga politika dhe jo vetëm.

Për të parë axhendën në anglisht klikoni këtu

Për të parë axhendën në italisht klikoni këtu

Leave a Comment