Konferencë ndërkombëtare në Japoni

Afati i aplikimir: 2 Qershor 2017
Kush mund të aplikojë: profesionistë të gjuhës dhe edukatorët e mësuesit,  administratorët e programit të shkrim-leximit dhe gjuhës, mësues të shkollave fillore dhe të mesme, lektorët e universitetit dhe profesorë, si dhe mësues-në-trajnim dhe studentët e diplomuar
Vendi: 30- 31 Korrik 2017 Fukuoka, Japoni

Mirë se vini në Konferencën e 3-të mbi globalizimin e dytë të përvetësimit të gjuhës dhe Edukimit (G-ardëz 2017). Kjo, ngjarje ndërkombëtare do të mbahet në Fukuoka, Japoni.

Si përparime të globalizimit dhe venitjes së kufijve midis vendeve, nevoja për të komunikuar në gjuhë të dyta ose të shumëfishta ka ndryshuar peizazhin gjuhësor. Si rezultat i kësaj, mësimi i gjuhëve të huaja ka përparuar përballë  gjuhësisë, duke siguruar një kuadër të rëndësishëm për të kuptuar se si gjuha fitohet ose mësohet dhe implikimet e saj pedagogjike. Gjuha e sotme jo vetëm që lidh vendet, por edhe i fuqizon individët drejt lëvizshmërisë gjë që e bën atë një mjet të domosdoshëm në shoqërinë moderne.

Kriteret e aplikimit:

Kjo konferencë do të fokusohet në mësimet e gjuhës së dytë dhe arsimimin e mësuesve. Do të jetë një ngjarje ideale për profesionistët e gjuhës dhe administratorët e programit të shkrim-leximit dhe gjuhës, mësuesit e shkollave fillore dhe të mesme, lektorët e universitetit dhe profesorët, si dhe mësuesit në trajnim dhe studentët e diplomuar

Si të aplikoni:

Aplikimet duhet të dorëzohen deri më 2 qershor, 2017. Këshillohet të shikoni më parë udhëzimet e aplikimit para paraqitjes së propozimit.

Për të aplikuar klikoni këtu

Për më shumë informacion klikoni këtu

 

Leave a Comment