Keni një histori emigrimi? Xhironi një film me smartfon dhe fitoni 2000$

Afati i aplikimit: 17 Gusht 2015

Kush mund të aplikojë?

Çdokush që mund të filmojë një histori emigrimi me një smartfon

Çmimi: $ 2,000.

Përshkrimi

Konkursi  #MigrantHeroes Smartphone Film është një nismë e re e IOM për të mbledhur filma të xhiruar në smartfonë, të cilët tregojnë histori emigrimi nga e gjithë bota. Filmat e përzgjedhur do të konkurrojnë për Festivalin e 5-të Ndërkombëtar të Olleh. IOM zyrtarisht sponsorizon OISFF në vitin 2015.

Konkursi do të publikohet për publikun përmes platformave të mediave sociale nën tagun #MigrantHeroes dhe #OISFF.

Kriteret

Çdokush mund të filmojë një histori emigrimi me një smartfon dhe të konkurojë për çmimin.

Çmimi

Filmat e përzgjedhur do të konkurojnë në Olleh International Smartphone Film Festival.  Fituesi do të marrë $ 2,000.

Si të aplikoni?

Afati i fundit për aplikim është 17 gusht 2015. Për të aplikuar, thjesht:

Për të aplikuar, klikoni KËTU.

Për më shumë informacion, klikoni në faqen zyrtare.

 

 

Leave a Comment