Ke një ide inovative? Aplikoni në konkursin “Do you have an idea?”

Ke një ide inovative?

Një biznes që lind nga një ide?

Jeni të rinj që keni nevojë për mbështetje për të ecur përpara?

Atëherë ne ju ftojmë të bëheni pjesë e emisionit më të fundit në Tring Tv “DO YOU HAVE AN IDEA?”

Një bashkëpunim i Pioner Business Hub dhe Head Hunter Albania në mbështetje të të rinjve të cilët kanë ide inovatore, që së bashku mund ti kthejmë në biznes.

Për të qënë dhe ju pjesë e të rinjve që me idetë e tyre duan të sjellin dicka të re, jeni të lutur të plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ta dërgoni atë në adresën tonë të email-it:

paioneeroffice2016@gmail.com

Kliko KËTU për të shkarkuar formularin

Leave a Comment