Kamp veror në Vorë

Tamam Albania Summer Camp 2016
Tamam Albania hap aplikimet për 2 pjesmarrës shqiptar për Summer Camp 2016:
Tamam Albania organizon kampin e nëntë veror me pjesmarrjen e vullnetarëve të huaj nga Europa dhe vullnetarëve shqiptar.Kampi do mbahet në Vorë nga datat 10-20 korrik 2016. Kampi është i alternuar mes punës vullnetare me fëmijët e dy qendrave komunitare të Tamamit dhe vizitës së qyteteve të ndryshme në Shqipëri. Fee e pjesmarrjes është 80 euro dhe përfshin ushqimin, akomodimin, dhe kostot e udhëtimit nëpër 7 vende turistike të Shipërisë. Deadline i aplikimit është data 28 qershor 2016. Vetëm personat që do pranohen në Summer Camp do kontaktohen nga Tamam Albania. Për më shumë info na kontaktoni në emailin : tamamalbania@outlook.com
Tamam-Miqesi pa kufij!
Për të aplikuar, klikoni në këtë LINK: https://docs.google.com/…/17KFt86LlBNEy2xbvX9If25B…/viewform

Leave a Comment