Informacion për studime në Gjermani dhe Austri/ Panair në Tiranë

Ambasada Gjermane bën me dije se në datë 5 Tetor 2018 (ora 10:00-16:30), organizohet Panairi i Studimeve në Gjermani dhe Austri. Panairi do të zhvillohet në Europe House në Tiranë, sipas axhendës së mëposhtme.

No automatic alt text available.

Leave a Comment