Hapësira pune për zhvillues mobile [IOS] dhe C#

Në një projekt afatgjatë dhe me mjaft sfida nga pikpamja teknike kërkohen zhvillues me kompetenca në teknologjitë mobile IOS (1 pozicion pune), dhe C# (2 pozicione pune).

Kandidatët duhet të kenë eksperiencë të dëshmuar. Ambjenti i punës është inkurajues dhe mbështetës për të manifestuar dhe prekur gjithë tendencat e sotme të teknologjisë.

Aplikimet pranohen deri me datë 20 maj. Kontaktoni në adresën denisballa@info.al (mund të bashkangjisni CV) për të shprehur interesin tuaj.

Leave a Comment